Отново смърт в семейство Сталоун

28 August 2012, 13:00 ч.
Актьорът Силвестър Сталоун още не може да се съвземе от смъртта на 36-годишния си син, който почина на 13 юли в дома си в Лос Анджелис, и съдбата му нанесе нов удар. През миналия уикенд с ...

Актьорът Силвестър Сталоун още не може да се съвземе от смъртта на 36-годишния си син, който почина на 13 юли в дома си в Лос Анджелис, и съдбата му нанесе нов удар. През миналия уикенд си отиде и полусестрата на екшън-героя.

Тони-Ан Филити страдаше от рак на белия дроб и миналата седмица състоянието ѝ бе критично. 48-годишната жена бе поверена на грижите на майка си Джаки Сталоун, след като сама се изписа от болницата, предаде КРОСС.

Преди няколко седмици Силвестър се срещна с Тони, с която са в прекрасни отношения. Тогава сестра му бе в тежко състояние и семейството реши тя да прекара последните дни от живота си у дома. До последно близките ѝ се надяваха да се подобри и да получи шанса да живее още.

Неотдавна майка ѝ каза пред New York Post": Тя е в съзнание и реагира адекватно на всичко. Имаме нужда от чудо". След трагедията възрастната жена е тотално объркана и скърби безутешно: След като загубих внука си, се простих и с дъщеря си. Вече не знам какво да правя".

Силвестър Сталоун още не се е изказал публично за втората лична трагедия, която изживя това лято.

Редактор: Калина Здравкова

източник : Actualno
Сподели: Сподели с Facebook Facebook   Сподели с Svejo Svejo   
Коментари (0)   Добави коментар